5 Seconds of Summer – Easier

0

Popularna avstralska skupina 5 Seconds of Summer predstavlja novi singel z naslovom  „Easier” (5 Seconds of Summer, A. Wotman, A. Tamposi, L. Bell, R. Tedder, C. Puth)!

Pesem je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave:

https://umsi.lnk.to/5SOSeasier

Mislim, da je to začetek našega najboljšega obdobja. Še nikoli nismo bili v pesem, ki smo jo snemali, tako zelo prepričani, kot smo v to,” je povedal pevec Luke Hemmings, z njim pa se strinja tudi basistCalum Hood: „Novi singel na popoln način dokazuje, koliko vsak član benda prispeva h končnemu rezultatu.” Za produkcijo pesmi so poskrbeli Andrew Watt (Post Malone), Louis Bell (Jonas Brothers) in Charlie Puth.

Pesem spremlja tudi videospot, ki ga je režiral Grant Singer (The Weeknd, Lorde) in je v manj kot tednu dni od objave na YouTubu zbral več kot 6 milijonov ogledov.

5 Seconds of Summer je prva skupina, katere prvi trije albumi so debitirali na prvem mestu lestvice Billboard 200. Prvi album so objavili leta 2014, do danes pa so prodali več kot osem milijonov izvodov albumov in zbrali že več kot milijardo streamov. Dobili so tudi kar nekaj nagrad, na primer American Music Award, MTV European Music Award in People’s Choice Award.