ALYA je s skladbo ‘Ili s tobom ili sama’ navdušila na festivalu v Dalmaciji!

0
Vir: Dallas Records

 Alya, zvezda iz sosedstva, kakor jo imenujejo hrvaški mediji, je nastopila na prestižnem glasbenem festivalu, na večerih dalmatinskih šansonov v Šibeniku. Odzivi so zopet več kot odlični, začeli so se vrstiti že pred festivalom, po Alyinem odmevnem nastopu na Hrvaški nacionalni televiziji, v oddajiDobro jutro Hrvatska.

Alya se je v Šibeniku predstavila z romantično melodijo, ki nosi naslov ‘Ili s tobom ili sama’. Glasbo za skladbo je napisal Raay, besedilo pa je prispeval Nenad Ninčević. Aranžma so podpisali Raay, Anej Piletić in Krešimir Tomec.

‘Odzivi  na moj nastop so res fenomenalni, toliko lepih sporočil pravzaprav sploh nisem pričakovala, od pohval za odlično pesem, do komplimentov za moj nastop. Vzdušje na večeru dalmatinskih šansonov je bilo zelo prijetno in umirjeno, tako da sploh nisem imela občutka, da pravzaprav tekmujem na festivalu, glasbeniki pa so bili vsi zelo prijetni.’ – ALYA

Skladbo lahko poslušate TUKAJ.

Pesem je Alya v Šibeniku predstavila v živo, ob spremljavi odličnega orkestra iz ZDA. Pesem bo septembra dobila tudi slovensko različico, Alya v Dalmaciji že snema tudi pripadajoči videospot, ki nas bo grel v jesenskih dneh.

‘ILI S TOBOM ILI SAMA’

Glasba: Raay
Besedilo: Nenad Ninčević
Aranžma: Raay, Anej Piletić, Krešimir Tomec