Alya je v SiTi Teatru pripravila odličen koncert

0

8. marca je izšel Alyin album ‘Iz dnevne sobe’, ki vsebuje 13 njenih največjih uspešnic v novi, live studijski preobleki. Alya je z odličnimi glasbeniki v improvizirani dnevni sobi na odru priredila vrhunski koncert, poln emocij.

Viseči lestenci, orientalske preproge, pritajena svetloba,  udobna sofa in hišni zvonec, ki je najavljal goste koncerta – vse skupaj  je ustvarilo prijetno, domačo atmosfero za vse prisotne, ki so uživali v največjih uspešnicah priljubljene pevke.
Halo’‘A veš’‘Srce za srce’, ‘Fluid‘, ‘Zvezda večera’‘Dobro jutro življenje’ in ostali hiti, katerih refreni so včeraj odmevali iz grl obiskovalcev koncerta.
Na odru so se Alyi pridružili RaayKvatropirci in presenečenje večera, Neno Belan, ki je z Alyo zapel njun duet Misunderstandins. 

Koncert Iz dnevne sobe je bil glasbena poslastica nove zgodbe Alyinega ustvarjanja. Doživeli smo poseben glasbeni večer z ‘okusom’, ki je bil še bolj oseben, intimen in na katerem je Alya obiskovalcem ponudila tisto najboljše iz preteklih let njenega glasbenega ustvarjanja v drugačnih, akustičnih aranžmajih.