Ana predstavlja prvo samostojno pesem ‘Rada bi’

0
Vir: menart.si

Priljubljena glasbenica Ana Golavšek, ki jo Slovenija pozna tudi kot članico skupine MJAV, se je odločila za samostojno glasbeno pot.

Prva avtorska skladba, Rada bi, ki jo je Ana napisala skupaj s fantom Jernejem Luzarjem, je osebna zgodba preteklega leta, ko se je pevka še odločala za solo kariero.

»Pesem govori o tem, da v življenju preprosto pozabimo živeti svoje resnične sanje, pozabimo na stvari za katere bi morali biti hvaležni, saj ni nič samoumevno. Preveč se ukvarjamo s svojim zunanjim izgledom in hkrati zanemarjamo svoj notranji jaz,« je o sporočilu skladbe povedala Ana, ki je svoje prve glasbene korake kalila v bolj rockerskih ritmih.

Rada bi‘ je bila posneta v studiu Žana Serčiča, slednji podpisuje tudi kot producent skladbe, o tem kako je pesem nastala pred obiskom studia je Ana še povedala: »Jernej si je najprej zamislil melodijo, potem sva šla na sprehod v naravo in takrat sem dobila idejo za besedilo, ki sva ga potem skupaj ustvarila

Videospot je bil posnet kar pri Ani in Jerneju doma, nato pa še na različnih lokacijah.

»Med snemanjem sem se odlično počutila, ker je dejansko to moja resnična zgodba. Tako da sem se lahko res uživela v vlogo je po celodnevnem ustvarjanju videa povedala Ana in za naprej že napovedala nove samostojne glasbene projekte.