ANABEL predstavlja svežo pesem

Vir: ANABEL - PR team

Talentirana vokalistka ANABEL,

ki je radijske poslušalce osvojlia s hitom Ob kavi,

predstavlja čisto svežo pesem

z naslovom KLIC STRAN.

Potem ko je lansko leto slovensko glasbeno sceno obogatila s svojo pojavo in velikim hitom OB KAVI, ki je bil letos nominiran tudi za pesem leta 2017 (medijske nagrade Žarometi), tokrat glasbenica predstavlja svež singel KLIC STRAN.

Letos je mlada glasbenica sicer nastopila tudi na Emi 2018, predstavila svoj 2. singel POZITIVA, sodelovala na številnih večjih odrih po Sloveniji, postala obraz reklamne kampanije znanega podjetja… Izjemno dejavna mlada pevka in ena najuspešnejših izvajalk preteklega leta že dobro leto sodeluje s svojo avtorsko-produkcijsko ekipo na čelu z glasbenikom Ninom Ošlakom. Aktivna pa je tudi kot avtorica, saj je za novo pesem glasbo in besedilo napisala sama.

»Klic stran je lahkotna pesem. Pazite, je hitro nalezljiva (v smehu razlaga Anabel)! Pesem sporoča, da ne smemo pozabiti drug na drugega – ali gre za ljubezen, prijateljstvo ali osebo, ki je pustila pečat v našem življenju kako drugače. Živimo v času, ko ta neizmerno hitro teče in si premalokrat vzamemo čas drug za drugega, pa čeprav smo včasih le KLIC STRAN. Skladbo sem namenila bivšemu fantu.«

Celjanka je za skladbo KLIC STRAN posnela tudi videospot, ki izide že čez nekaj dni. Vlogo njenega fanta je odigral maneken Luka Pehnec, pod nov videospot pa se je podpisal režiser Marko Maag (MAAG visuals), s katerim je Anabel sodelovala že pri videospotih za skladbi Pozitiva in Ob kavi.