Andrea Bocelli & Ellie Goulding – Return To Love

0
Vir: Universal Music Slovenia

ANDREA BOCELLI

„Return To Love” ft. Ellie Goulding

(I. Axel, C. Vaccarino, J. Kear, M. Curallo)
singel

Andrea Bocelli, znan italijanski vokalist in eden najbolj znanih tenorjev današnjega dne, je moči združil s pop zvezdnico Ellie Goulding in ustvaril pesem “Return To Love”. Pesem bo tudi na Bocellijevem novem albumu „Sì Forever: The Diamond Edition”, ki prihaja 8. novembra.

Pesem “Return To Love” je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/ReturnToLoveAB

Po uspešnem albumu „Sì”, ki je izšel oktobra 2018 in je bil svetu prodan v več kot milijon izvodih, Andrea Bocelli napoveduje izid albuma „Sì Forever: The Diamond Edition”. Na albumu bodo popolnoma nove pesmi, ki jih je Bocelli ustvarjal skupaj s prijatelji in nekaterimi velikimi imeni današnje pop scene. Eno od teh imen je tudi Ellie Goulding („Love Me Like You Do”, „Close To Me”), ki je z Bocellijem sodelovala pri pesmi „Return To Love”.

Kot lahko slutimo iz naslova, “Return To Love” vsebuje iskrena in močna čustva. Pesem je prežeta z glasbeno kemijo, ki izhaja iz talenta in vzajemnega občudovanja med pevcema: “Ellie Goulding je popolna oseba za to pesem. Njen glas je čudovit in všeč mi je bil že, ko sem ga prvič slišal,” je povedal Bocelli. Isto razmišlja tudi slavna pevka: “V čast mi je bilo sodelovati z Andreo, peti v italijanščini pa je bil tudi zelo zabaven izziv.”

Andrea Bocelli je eden najbolj znanih opernih pevcev današnjega časa. Njegov glas je osvojil milijone poslušalcev, prejel pa je sedem nagrad World Music, Zlati globus in zvezdo na hollywoodski Aleji slavnih. Sodeloval je s številnimi znanimi pevci, med katerimi so tudi Ed Sheeran, Dua Lipa in Ariana Grande.

Album “Sì Forever: The Diamond Edition” je že na voljo za prednaročila:

https://umsi.lnk.to/SiForeverAB

Sì Forever: The Diamond Edition” – seznam pesmi

Alla Gioia (Ode To Joy)
Return To Love Feat. Ellie Goulding
Un Rêve De Liberté
Ragazzo Mio (Danny Boy)
Il Mare Calmo Della Sera (25th Anniversary Version)
Dormi Dormi Lullaby Feat. Jennifer Garner
Amo Soltanto Te Feat. Ed Sheeran
If Only Feat. Dua Lipa
Fall On Me Feat. Matteo Bocelli
Un’Anima
Miele Impuro
Gloria The Gift Of Life
Vertigo With Raphael Gualazzi At The Piano
I Am Here
Ave Maria Pietas Feat. Aida Garifullina