ANTIVALENTINOVO v Ljubljani!

Vir: dallas.si

ANTIVALENTINOVO v Ljubljani! 

Cvetličarna

20.in 21. februar 2019 // ob 19h

Dvodnevna glasbena žurka

AntiValentinova žurka končno v Ljubljani! Dvodnevni koncertni dogodek za vse alternativce bo razveselil Ljubljano z impresivnim line-upom!

20.FEBRUAR: LET3, TBF, VOJKO V

21.FEBRUAR: EDO MAAJKA, ELEMENTAL, KLEMEN KLEMEN

 Poleg glasbenega tudi Stand up program

Oba dneva (20. in 21. februarja) bodo nastopili tudi zagrebški Stand Up komiki STUDIO SMIJEHA, ki bodo poskrbeli za dobro vzdušje in povezali program nastopajoči ️ #AntiValentinMan, #Tičerica in #EvaVirc

V četrtek, 21. februarja bo program popestrila še odlična ljubljanska skupina Cosmo Daivat. 

ŠIRIMO VIRUS ANTIVALENTINOVEGA V LJUBLJANO

Dogodek  za vse drugače zaljubljene se bo zgodil v sredo, 20. februarja in četrtek, 21. februarja 2019 v ljubljanski Cvetličarni. Kot je že ustaljeno v tradiciji AntiValentinove žurke, so v prodaji vstopnice za vse vrste in oblike parov.

V prodaji so tudi vstopnice za eno osebo – za vse osamljene lovce in lovke, ki bodo v temnih kotih Cvetličarne lovili primerke AntiValentinove populacije.

AntiValentivno v Ljubljani 2019: žurka za drugače misleče in zaljubljeneVojko v in Pasta Italiana

Sreda bo rezervirana za reške rock provokatorje LET3, ki bodo donirali glavne začimbe za vse vrste potreb. Sledili bodo TBF, ki se bodo ob izvedbi njihovih mega hitov ‘Guzice i sise’, ‘Veseljko’, ‘Mater’ in ‘Fantastična’ zagotovo počutili kot ribe v vodi. Vojko V, eden najbolj pronicljivih na sceni ex YU rapa, je spomladi izdal prvenec Vojko, jeseni pa v rekordnem času razprodal Dom Sportova. ‘Ne može’ , ‘Kako to‘, ‘Pasta Italiana’ in ostale zgodbe iz Splitske stvarnosti bodo zadonele na Antivalentinovem žuru.

V četrtek bo na oder stopil Edo Maajka, glavonja iz Brčkega, ki je z novim albumov ‘Put u plus’ prepričal Balkan. Edo, Ljubljana te pričakuje! Videli bomo Elemental, ki delujejo pod sloganom ‘Vse, samo romantika ne’. Je potrebno dodati še kaj? Raper iz Trnowga, Klemen Klemen, bo obudil spomin na ‘Keš p*čke’, ‘Šnopc’, in seveda – ‘Ljubezen‘.