ANTONIJA ŠOLA z novo pesmijo in spotom Bitango moja

Vir: ekskluzivno

ANTONIJA ŠOLA NA LUKSUZNI LADJI S TREMI POSTAVNIMI TIPI

Antonija Šola preživlja poletje vdolž Jadranske obale, na prelepi luksuzni jahti, kratkočasi pa jo njena ekipa in atraktivni, lepo grajeni plesalci, Kristijan, Antonio in Andrija.

» Sproščamo se in snemamo ko se nam ljubi, ostali čas pa se kopamo, uživamo dopust in žuramo. V vsakem primeru uživam, ker ni mi treba imeti pri sebi nič oblačil, razen kopalk. Zjutraj odjadramo in se ne vrnemo dokler ne zmanjka zalog hrane in pijače.  Zjutraj je čarobno, ponoči pa izjemno romantično. To poletje snemamo več videospotov. Na jahti smo pogledali tudi finale svetovnega prvenstva in skupaj proslavljali, gre za eno mojih najlepših poletij do zdaj. Trenutmo smo v Elafatih, kjer snemamo drugi video v tej  poletni seriji 2018. Na drugi elegantni jahti, a o tem več kmalu. Navdušena sem bila, ko sem ugotovila, da je za snemanje določena ravno ta jahta. Pearl sea Yacht Silver arrow so izdelali na Hrvaškem. Moji sodelavci so obenem tudi moji najboljši prijatelji. Če že preživljamo skupaj poletne mesece, se včasih pozabavamo, kdaj  pa kdaj pa tudi kaj postorimo. Ko me kdo vpraša komu je nova pesem Bitango moja posvečena, se zgolj nasmehnem in tako odgovorim vsem zlonamernim. Tako se lažemo eden drugemu. Kdor laže, tudi krade, jaz pa kradem zgolj srca. Vsak od nas ima nekoga, ki je zlonameren, če ne celo dva«, pravi Antonija Šola, ki je prepričana, da je poletje namenjeno avanturam.

Zaenkrat samska pevka je tako to poletje in jeseni brez kakršnih koli resnih želja za resno vezo, še vedno pa se ugiba, kdo je njena »Bitanga«, o kateri prepeva v pesmi, ki jo je pospremil resnično vroč videospot, v katerem ne manjka zagorelih teles.