Ariana Grande – 7 rings

0

Ariana Grande nas je razveselila z novim singlom „7 rings”, za katerega je posnela tudi videospot!

Pesem je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/7rings

Ariana Grande je ponovno dokazala, da je rojena za svetovni glasbeni vrh. Če je prejšnji singel „Thank U, Next” posvetila bivšim ljubeznim, je zdajšnji „7 rings” posvečen prijateljstvu, kar je Ariana pojasnila na svojem Twitter profilu: „Ta pesem je himna prijateljstva. Je to, kar prijatelji želijo, da čutiš. Ta pesem je tisto, v kar se ‘Thank U Next’ razvija med ustvarjanjem novega poglavja v življenju.”

Videospot za pesem je na voljo na YouTubu, v sedmih urah od objave pa je zbral že več kot tri milijone in pol ogledov.

Arianin četrti album „Sweetener” je v prvem tednu od objave naštel več kot 109 milijonov poslušanj, s čimer je osvojil Spotifyjev rekord. Ariana Grande je edina izvajalka v zadnjih 59 letih, katere prvi singli z vseh štirih albumov so svoje mesto našli med najboljših deset na glasbenih lestvicah.

Ariana Grande je pri svojih 25 letih dosegla ogromno. Prejela je več kot 60 glasbenih nagrad, naslednji mesec pa se jim lahko pridružita še dve – nominirana je namreč za grammyja v dveh kategorijah. Debitantski album „Yours Truly” je izdala leta 2013, svojo kariero pa je začela v broadwayskem mjuziklu „13″ in nadaljevala z vlogo v humoristični seriji „Victorious”.