Ariana Grande predstavlja novi album “thank u, next”! 

0

Šest mesecev po izdaji albuma “Sweetener”, ki je prejel nagrado grammy za najboljši pop vokalni album, Ariana Grande predstavlja novi album “thank u, next”! 

Poslušajte album “thank u, next”:

https://umsi.lnk.to/ArianaTYN

Že po prvem poslušanju se začuti, da so posamezne pesmi prežete z vplivom trap glasbe, še vedno pa je glavni adut celotnega albuma Arianin edinstveni glas. Pevka je pri ustvarjanju albuma sodelovala s producenti, ki so zasluženi za nekatere od največjih svetovnih hitov zadnjih let. Med njimi se najdejo Happy Perez (Miguel, Future, Jessie Ware), Pop Wansel (Nicki Minaj, Rihanna, Usher) in Tommy Brown (Travis Scott, 2 Chainz, Fifth Harmony).

Že pred izidom albuma smo imeli priložnost slišati nekatere pesmi z albuma. Ena izmed njih je “7 rings”, ki je v 24 urah od izida na streaming servisu Spotify zbrala več kot 14 milijonov poslušanj. Za pesem je na voljo tudi videospot, ki šteje že več kot 160 milijonov ogledov:

Rekord pa je dosegla tudi z videospotom za hit “thank u, next”, ki je v prvem dnevu od objave zbral več kot 50 milijonov ogledov. Dva meseca po objavi spot šteje okoli 300 milijonov ogledov:  

Ariana Grande je kariero začela v broadwayskem mjuziklu „13″, svetovno slavo pa je dosegla s serijo „Victorious”. Debitantski album „Yours Truly” je predstavila leta 2013 in singel „My Way” z albuma je hitro osvojil glasbene lestvice in se znašel na vrhu Billboard Top 200 lestvice. Podobne uspehe je ponovila tudi z ostalimi albumi, za to pa je zaslužen njen izjemen vokal, katerega razpon mnogi primerjajo z legendarno Mariah Carey.