Ariana Grande predstavlja novi album “thank u, next”! 

Vir: Republic Records

Šest mesecev po izdaji albuma “Sweetener”, ki je prejel nagrado grammy za najboljši pop vokalni album, Ariana Grande predstavlja novi album “thank u, next”! 

Poslušajte album “thank u, next”:

https://umsi.lnk.to/ArianaTYN

Že po prvem poslušanju se začuti, da so posamezne pesmi prežete z vplivom trap glasbe, še vedno pa je glavni adut celotnega albuma Arianin edinstveni glas. Pevka je pri ustvarjanju albuma sodelovala s producenti, ki so zasluženi za nekatere od največjih svetovnih hitov zadnjih let. Med njimi se najdejo Happy Perez (Miguel, Future, Jessie Ware), Pop Wansel (Nicki Minaj, Rihanna, Usher) in Tommy Brown (Travis Scott, 2 Chainz, Fifth Harmony).

Že pred izidom albuma smo imeli priložnost slišati nekatere pesmi z albuma. Ena izmed njih je “7 rings”, ki je v 24 urah od izida na streaming servisu Spotify zbrala več kot 14 milijonov poslušanj. Za pesem je na voljo tudi videospot, ki šteje že več kot 160 milijonov ogledov:

Rekord pa je dosegla tudi z videospotom za hit “thank u, next”, ki je v prvem dnevu od objave zbral več kot 50 milijonov ogledov. Dva meseca po objavi spot šteje okoli 300 milijonov ogledov:  

Ariana Grande je kariero začela v broadwayskem mjuziklu „13″, svetovno slavo pa je dosegla s serijo „Victorious”. Debitantski album „Yours Truly” je predstavila leta 2013 in singel „My Way” z albuma je hitro osvojil glasbene lestvice in se znašel na vrhu Billboard Top 200 lestvice. Podobne uspehe je ponovila tudi z ostalimi albumi, za to pa je zaslužen njen izjemen vokal, katerega razpon mnogi primerjajo z legendarno Mariah Carey.