Black Eyed Peas – MASTERS OF THE SUN VOL. 1

Vir: Universal Music Slovenia

BLACK EYED PEAS

„Masters Of The Sun Vol.1″
album

Po osemletnem premoru Black Eyed Peas predstavljajo sedmi studijski album z naslovom „Masters Of The Sun Vol.1″.

Album je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave:

https://umsi.lnk.to/MastersOfTheSunBEP 

Black Eyed Peas tudi na novem albumu govorijo o problemih družbe in trenutni politični situaciji v svetu. „Album odraža našo filantropsko plat,” je povedal will.i.am., ki je za produkcijo celotnega albuma poskrbel sam. „Masters Of The Sun Vol.1″ prinaša 12 novih pesmi – pri nekaterih izmed njih so sodelovali z znanimi glasbeniki in glasbenicami, kot so Nicole Scherzinger, Slick RickNas in Posdnuos (De La Soul). 

Bend je v preteklem letu sodeloval z različnimi organizacijami, npr. Hip Hop Caucus, United We Dream in March for Our Lives, da bi mlade spodbudili k političnemu aktivizmu in ozaveščali o migrantski krizi. Prav o omenjenih temah govorijo v provokativni pesmi „Big Love”, za zadnji singel „Dopeness” pa so posneli tudi videospot, ki je zbral že skoraj 5 milijonov ogledov.

 

Black Eyed Peas so se na glasbeno pot podali pred več kot dvajsetimi leti. Začeli so kot alternativni hip-hop bend in slavo dosegli s svojim tretjim albumom „Elephunk”, s katerega prihaja njihov velik hit „Where Is The Love?”. Do danes so prodali več kot 30 milijonov albumov in osvojili sedem grammyjev, letos pa so v sodelovanju z Marvelom objavili svoj prvi strip z naslovom Masters Of The Sun: The Zombie Chronicles.

„Masters Of The Sun Vol. 1″ – seznam pesmi:

BACK 2 HIPHOP
YES OR NO
GET READY
4EVER
SONTANT pt1. pt.2
DOPENESS
ALL AROUND THE WORLD
NEW WAVE
VIBRATIONS pt.1 pt.2
WINGS
RING THE ALARM pt.1 pt.2 pt.3
BIG LOVE