Bo zraven Grammyja pristavil še Emmyja?

Vir: AGENCIJA VRHUNSKIH IDEJ

Priljubljenega latino pevca Rickyja Martina je pred kratkim doletelo izjemno presenečenje. Presenetilo pa ni samo njega, pač tudi mnoge oboževalce – nominacija za emmyja. Ricky sicer ni ravno brez igralskih izkušenj, igral je v Glee, General Hospital …, vendar, da je z vlogo, kot partner Giannija Versaceja – Antoni D’Amico, tako odlično opravil, še sam ne more verjeti.

Serijo, ki je predvajal National Geographic, si je ogledalo na milijone ljude, Martin pa je nominiran za Izjemno stransko vlogo v limitirani seriji. Novico je izvedel od svoje prijateljice, ki ga je tisti dan zbudila z razbijanjem po vratih, saj se mu je telefon od vseh klicel ugasnil. Ricky pravi, da je zelo vesel, da je prejel nominacijo, saj je to še en korak naprej kot boj proti homofobiji. Ricky, ki je že davno tudi sam priznal, da je istospolno usmerjen, danes poročen in z otroci, je zgodbo Versaceja se toliko bolj doživeto igral, saj FBI umora tega velikega umetnika ni reševala enakovredno ostalim zločinom, češ »gre za gejevski prepir«.

Rickyju je scena, kjer Versaceja prime za glavo (ustreljeno), prinesla nominacijo – scena pa prvotno ni bila v načrtu. Plan je spremenil ravno Ricky, ki je režiserju pojasnil, da to potezo z držo glave mora narediti, saj jo mora čutiti. Ricky je povedal, da bo nominacijo še zelo dobro praznoval, z njo pa ne bo obremenjval svojih dveh sinov. Kaj bo oblekel na Emmyjih tudi že ve, pripravil pa je tudi že prostor, kam bo dal svetleči kipec – poleg dveh Grammyjev.