Bryan Adams – Shine A Light

0

BRYAN ADAMS

Shine A Light

(E. Sheeran, B. Adams)

Priljubljeni Bryan Adams predstavlja novi singel „Shine A Light”, s katerim napoveduje tudi istoimenski studijski album.

Pesem je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/ShineALight

Nova pesem je prvorazredna moderna pop-rock uvertura v novi album, pri njej pa je Bryan Adams sodeloval z Edom Sheeranom.  O njunem sodelovanju je povedal: „Z Edom sva se nedavno spoznala v Dublinu na enem izmed njegovih koncertov in od takrat sva ostala v stiku. Nekega dne sem mu poslal idejo za refren in ga vprašal, če želi iz nje razviti celo pesem. Nekaj dni kasneje mi je poslal več različic pesmi in ne morete si predstavljati, kako dobro so zvenele!”

Album „Shine A Light” bo vseboval 12 novih pesmi, prežetih z elementi rock, pop in R&B glasbe, oboževalci pa bodo imeli priložnost slišati tudi, kako zveni, ko Adams združi moči z zvezdnico Jennifer Lopez„Krasno je bilo sodelovati z njo. Najina vokala se izvrstno dopolnjujeta,” je povedal Adams, ki je z Jennifer ustvaril pesemThat’s How Strong Our Love Is“. Album prihaja 1. marca – mesec dni po začetku „Shine A Light” turneje.

Bryan Adams se je rodil leta 1959 v Kanadi. Z glasbo se je začel ukvarjati pri 15ih letih, svetovno slavo pa je dosegel leta 1983 s svojim tretjim studijskim albumom „Cuts Like a Knife”, s katerega prihajata pesmi „Run to You” in „Summer of ’69”. Ena izmed njegovih največjih hitov sta tudi „Heaven” in „Have You Ever Really Loved a Woman?”, ki sta se povzpela na prvo mesto lestvice Billboard Hot 100. Bryan Adams je za svoje delo prejel tudi prestižno nagrado Grammy, do danes pa je prodal več kot 75 milijonov albumov, kar ga uvršča med najuspešnejše glasbenike današnjega časa.

„Shine A Light” – seznam pesmi (standardna izdaja):
Shine A Light
That’s How Strong Our Love Is ft. Jennifer Lopez
Part Friday Night, Part Sunday Morning
Driving Under The Influence Of Love
All Or Nothing
No Time For Love
I Could Get Used To This
Talk to Me
The Last Night On Earth (*CD/Cassette/Digital Only Track*)
Nobody’s Girl
Don’t Look Back
Whiskey In The Jar