Čez dober teden StandUp predigra BREZ CENZURE v Ljubljani

Vir: Mars Music d.o.o. / Dallas d.o.o.

Warm up dogodek za Antivalentinovo v Zagrebu je uspel!

Let3 so objavili novo glasbeno sodelovanje z Vucom v pesmi ‘Golub Vaso’ – pesem je nastala v čast koncertnima dogodkoma Antivalentinovo v Zagrebu (8. in 9. februar Bočarski dom) ter v Ljubljani (20. in 21. februar v Cvetličarni).

Še prej se je v Zagrebu odvrtel prav poseben warm up event za Antivalentinovo, ki se bo kmalu zgodil tudi v Ljubljani.

Mrle in Prlja iz Let3 sta velikodušno rezala in delila jagnjetino zbranim obiskovalcem. Nekaj podobnega komaj pričakujemo kmalu tudi v Ljubljani, v Orto baru in sicer 5. februarja ob 20. uri, ko se bo zgodila Antivalentinova Stand up predigra ‘BREZ CENZURE’ – vstop na dogodek pa bo povsem brezplačen. Poleg Mrleta in Prlje iz LET3 se veselimo tudi StandUp nastopa‘Studia Smijeha’ iz Zagreba z Marino Orsag, Evo Virc in maskoto Antivalentinmanom na čelu!

 Druženje v Zagrebu je otvoril Stand up Studio Smijeha s krajšim stand up programom, po njihovem nastopu je sledil vrhunec večera – Mrle in Prlja sta mikrofone in kitare zamenjala za nože. V prikladnih mesarskih opravah sta se obkrožila z oboževalci ter velikodušno rezala in delila pečeno jagnjetino za obiskovalce.

Za grand finale so Mrle, Prlja , Siniša vuco in Antivalentinman na svobodo spustila goloba Vasa.

20. in 21. februarja se v Ljubljani, v Cvetličarni prvič zgodi Antivalentinovo – nastopili bodo LET3, KLEMEN KLEMEN, EDO MAAJKA, ELEMENTAL, TBF, VOJKO V.

ANTIVALENTINOVO | CVETLIČARNA| 20. IN 21. FEBRUAR

Cene vstopnic: 

1 oseba 1 dan | 22 eur
2 osebi 1 dan | 38 eur

2 osebi 1 dan  + darilo (čarapa za vabo) I 35 eur = samo v Dallas Music Shopu na naslovu Rožna dolina, Cesta VI /40 Ljubljana

Prodajna mesta: Eventim.si ter Eventimova prodajna mesta po vsej Sloveniji (Petrol BS, Pošta, Trafika 3DVA)