Cosmo Daivat je nagrado prepustil domačinom

0
Vir: Dallas Records

Cosmo Daivat, edini slovenski band v finalu za prestižno nagrado Milana Mladenovića (EKV) je nagrado prepustil domačinom

Cosmo Daivat, edini slovenski band v finalu za prestižno nagrado Milana Mladenovića je nagrado prepustil domačinom, bandu Artan Lili in v regiji požel kar precej pozornosti.

Rezultat iskanja slik za Cosmo Daivat, edini slovenski band v finalu za prestižno nagrado Milana Mladenovića (EKV) je nagrado prepustil domačinom

Še posebej navdušen nad komadom Snov mojih sanj je bil član žirije, Zoran Kostić Cane – Partibrejkers, ki je članom skupine Cosmo Daivat najprej čestital ter si zaželel album z besedami, da je navdušen nad tem, kar počnejo, da jim želi veliko uspeha in predvsem naj se držijo tega, kar so, saj že dolgo ni slišal tako dobrega rock komada.

Cosmo Daivat so z albumom ‘Svobodi vdan’ v regiji promovirali slovenski r’n’r zvok

Že zaradi teh besed se je splačalo na podelitev nagrade poimenovane po frontmenu benda Ekatarina Velika čeprav je bilo druženje v Beogradu tudi navezovanje stikov in možnosti o sodelovanju.

Z nagrajenci Artan Lili je že stekla beseda na to temo, morda si bodo pa kmalu delili oder.
Za aktualni album “Svobodi vdan” si pa vzemite čas, se mu prepustite, saj boste le tako v celoti zaznali sporočila, katera nam preko skladb pošiljajo Cosmo Daivat.