D KOKKs – Sama

Vir: Facebook

Sama je baladno obarvana pesem, ki se je počasi rojevala skozi melodije vesolja in se razvila v veliko skladbo – polno čustev, energije in erotike. V sodelovanju z znanimi imeni glasbene scene ( Neisha, Buco, Tomaž O. Rous – Siddharta ) je dobila končno D KOKKs podobo in v svoji popolnosti zajadrala v svet, kjer ni zgolj Sama; je mnogo več.

Družinski rock band D KOKKs je eden najbolj produktivnih in energičnih skupin pri nas. S svojo avtorsko glasbo, udarnimi besedili in karizmatičnimi nastopi nas zagotovo ne pustijo ravnodušne.

D KOKKs sestavlja miks generacij (od 24 pa do 61 let), ki jih povezujejo družinske – prijateljske vezi, strast do ustvarjanja glasbe in nastopanja – a jih hkrati razlikujejo prav te generacijske razlike – kar dela band še bolj poseben. Frontman in pisec besedil s posebnim rockerskim vokalom Anže Gallus Petelin, na kitari Urban Petelin, po bobnih udarja oče obeh Milan Petelin in Mr. G na basu. Vsak s svojo zgodbo, vsak s svojo energijo in karizmo pripomore, da so se v tako kratkem času postavili ob bok velikim slovenskim rock skupinam.