Dimek in Davor Klarić – JADRALSKA

Vir: Dimek in Davor Klarić
Ste že ujeli glas o nenavadnem glasbenem duetu, ki navdušuje poslušalce po prizoriščih širom Slovenije? To sta Jernej Dirnbek – Dimek, ustanovni član in tekstopisec pri glasbeni skupini Mi2, in Davor Klarić, prekaljeni glasbenik, ki se je po številnih letih igranja s številnimi priznanimi zasedbami ustalil pri Mi2.
V začetku letošnjega leta sta zasnovala svojevrsten glasbeni program, »Z muziko o vinu in ljubezni«, v katerem so našle prostor bolj pripovedne, sentimentalne, predvsem pa zabavne skladbe, ustvarjene skozi leta delovanja skupine Mi2, pa tudi za potrebe drugih glasbenih izvajalcev.
Davor in Dimek sta z njimi obredla že prenekatero glasbeno prizorišče, te dni pa je luč sveta ugledal njun prvi posnetek. Gre za skladbo Jadralska, ki je na njunih nastopih požela največ navdušenja in prikritih udarcev pod rebra, s katerimi so soproge prisotnih svojim izbrancem sporočile, kaj menijo o njihovi vsakoletni »obvezni« regati.
  Sodelujoči:
  Jernej Dirnbek – Dimek – avtor besedila
  Neža Buh – Neisha – avtorica glasbe
  Davor Klarić in Jernej Dirnbek – avtorja aranžmaja
  Jernej Dirnbek – vokal, kitara
  Davor Klarić – klavir
  Janez Dovč – harmonika
  Goran Krmac – tuba
  Sergej Ranđelović Runjoe – tolkala
  Tadej Vasle – brač
  vokalna skupina Male malice (Miha Ravnikar, Marjan Jarnjak, Gregor Zorko in Tadej Vasle) – spremljevalni vokali po vzoru dalmatinskih klap
  Drago Popovič Popi – snemanje, miks in mastering
  Nina Pečar – grafična podoba