Doris Dragović in Klapa Rišpet posneli najlepši ljubezenski duet

Vir: facebook.com

Klapa Rišpet ponovno navdušuje ljubitelje klapse glasbe. Po velikem uspehu, ki so ga poželi s pesmijo ‘Kad iman tebe’, Klapa Rišpet v prvi prestavi nadaljuje s pesmijo, ki nosi naslov ‘Jedina jubav moga života’. Tokrat je priljubljena klapa k sodelovanju povabila legendarno Doris Dragović in pesem je še pred izidom dobila naziv najlepšega klapskega dueta.

Pero Kozomara, član klape in avtor večine hitov Klape Rišpet podpisuje tudi novo skladbo, tokrat pa je moči združil z Robertom Pilepićem, ki je napisal besedilo. Pero je o pesmi povedal: »Rišpet prepeva samo o ljubezni in tako je tudi tokrat. To je pesem o sreči, o tem da si našel ljubezen svojega življenja, o lepih trenutkih, ki jih deliš s partnerjem… Lahko bi rekli da je pesem Jedina jubav mog života oda ljubezni in zaljubljenosti. Vsi, ki imajo nekoga radi se bodo v pesmi z lahkoto našli.«

Člani klape so neizmerno ponosni, da so lahko sodelovali s tako veliko zvezdo kot je Doris Dragović. Slednja jih je presenetila in osvojila s svojo preprostostjo in veličino, ki jo nosi s seboj kot ena najbolj uspešnih glasbenic in umetnic na Balkanu. Fantje so povedali še, da ima Doris z leti še boljši glas in da so se v studiju vsi naježili, ko je zapela svoj del.

Doris ni skoparila s pohvalami in premalo je če bi rekli, da so jo člani klape očarali: »Fantom iz klape sem neizmerno hvaležna za to prečudovito sodelovanje. Pesem mi je pričarala spomine in me vrnila v čas zlate dobe Splitskega festivala, to je projekt v katerem sem neizmerno uživala… Klapo Rišpet sestavljajo izjemni glasbeniki in mislim, da bi se njihovega nastopa moral udeležiti vsak, ki mu je pri srcu dalmatinska glasba.«

Novo pesem Klape Rišpet lahko v živo slišite že v začetku aprila, ko se bodo v Sloveniji ustavili na mini Velikonočni turneji.