Ellie Goulding predstavlja novi singel „Sixteen”!

Nova pesem „Sixteen” je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave:https://umsi.lnk.to/EllieGouldingSixteen

Singel „Sixteen” pevko in njene oboževalce vrača v obdobje najstništva in prinaša kup lepih spominov. Nostalgično besedilo spremljata prijeten ritem in pevkin prepoznaven vokal. Za pesem je na voljo tudi lyric video, ki je sestavljen iz fotografij pevkinih oboževalcev.

Novi singel so napisali Ellie Goulding, Raye in FRED (George Ezra, Clean Bandit), za produkcijo pa so poskrbeli Ian Kirkpatrick (Britney Spears, Julia Michaels), FRED in Mike Wise.

 „Zelo sem vznemirjena, da lahko „Sixteen” končno delim z vsemi. Ta starost je bila zame ključna iz veliko razlogov in ta pesem mi je prav zaradi tega zelo pri srcu. Vrača me v nepremišljene najstniške dni in upam, da nas bo vse skupaj spominjala na mladostniško nedolžnost,” je o singlu povedala Ellie Goulding.

Pred aktualnim singlom je Ellie predstavila pesem „Flux”. Ellie Goulding je ena najbolj popularnih britanskih glasbenic tega desetletja. Osvojila je že dve nagradi BRIT, prodala 14 milijonov albumov, 102 milijonov singlov in na digitalnih glasbenih platformah zbrala kar 13 milijard streamov svojih pesmi. Njen najbolj znan hit je „Love Me Like You Do”, ki na YouTubu šteje že skoraj dve milijardi ogledov. Ellie je znana tudi po svojem humanitarnem delu kot ambasadorka Združenih narodov.