Emeli Sandé – Sparrow

0

Talentirana Britanka z enim najbolj izjemnih vokalov moderne pop, soul in R&B glasbe se vrača v polnem sijaju! Predstavlja namreč novi singel “Sparrow”!

Singel “Sparrow” je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave:  https://umsi.lnk.to/EmeliSandeSparrow

“Sparrow” je težko pričakovani singel z močnim sporočilom, ki poslušalce skuša navdihniti in opogumiti. Pesem je prežeta z odločnim ritmom, ki ga dopolnjuje gospel zbor, posvečena pa je vsakomur, ki je na poti iskanja lastne identitete.

Emeli Sandé je novo pesem napisala popolnoma sama ter s tem oživela idejo, ki je bila v njenih mislih že več let. Kakor je priznala, je tak proces ustvarjanja glasbe zaradi svobode, ki jo prinaša, neprecenljiv.

Emeli Sandé je kariero začela s pisanjem glasbe za druge glasbenike po Veliki Britaniji. Širši javnosti se je predstavila s hitoma “Heaven” in “Next To Me”, sodelovala pa je s številnimi znanimi glasbeniki, kot so Labirinth, Rudimental in David Guetta. Njen debitantski album “Our Version of Events” je bil najbolje prodajan album leta 2012, njeni videospoti do danes štejejo že več kot 340 milijonov ogledov, prodala pa je že več kot 19 milijonov singlov in 6 milijonov albumov – gre za številke, ki potrjujejo, da gre za eno trenutno najbolj popularnih ustvarjalk v glasbeni industriji.