Eva Pavli – izjemen uspeh slovenske glasbenice

0
Vir: nika.si

Eva Pavli – izjemen uspeh slovenske glasbenice – nastop na finalni tekmi EP v odbojki 2019 v Parizu

Vedno bolj napeto Evropsko odbojkarsko prvenstvo 2019 se bliža koncu. Poleg slovenske reprezentance izjemen uspeh z uradno pesmijo doživlja tudi Eva Pavli.

Finalno tekmo si bomo lahko ogledali to nedeljo, 29. septembra, ob 17:30, v neposrednem prenosu iz Pariza. Na zaključni slovesnosti prvenstva pa bodo nastopili Eva Pavli, Miss Angel in Jeremy Lior z uradno himno EP v odbojki 2019 – Let`s Go Together.

Uradno pesem Evropskega odbojkarskega prvenstva 2019, ki odmeva s tribun in radijskih postaj v vseh štirih državah, kjer poteka prvenstvo, sedaj že vsi, ki spremljajo odbojko, dobro poznajo. V nedeljo pa jo bo njena avtorica in pevka Eva Pavli, z raperko Miss Angel in pevcem Jeremyjem Liorjem, predstavila tudi pred finalno podelitvijo nagrad v Parizu, v največji dvorani v FrancijiPredstavitev himne EP v odbojki bodo v živo prenašale televizijske hiše v kar 170 državah po svetu.

Fotografija osebe Eva Pavli.

Z letošnjim evropskim prvenstvom Slovenija postaja vse bolj opazna. Poleg tega, da se del prvenstva odvija pri nas in da so Evropska odbojkarska zveza ter vse štiri države organizatorice za uradno pesem izbrali skladbo slovenske glasbenice Eve Pavli, se sedaj lahko pohvalimo tudi z izjemnim uspehom naše odbojkarske reprezentance ter nastopom slovenske glasbenice Eve Pavli na zaključni slovesnosti v Franciji, ki ga bo videl in slišal ves svet.