Fil Tilen predstavlja “Ko vam je reko – Marcus G Remix”

0
Vir: Universal Music

Fil Tilen je junija predstavil singel „Ko vam je reko” in z njim naredil pogumem korak v neznano – tako v avtorskem kot tudi produkcijskem smislu, zdaj pa predstavlja remix tega izjemno uspešnega singla. Za remix je poskrbel Marko Gaćina, frontmen benda Brain Holidays, bolj znan pod imenom Marcus G!

Za remix smo se odločili, ker ima pesem potencial za obdelavo na veliko različnih kreativnih načinov. Takoj po izdaji se je kar nekaj producentov in DJ-jev javilo, da želijo narediti svojo različico pesmi. Singel je med tem dosegal odlične rezultate na glasbenih platformah in radijskih valovih, zato je bil remix logična izbira. Marko Gaćina iz najbolj znanega hrvaškega reggae benda Brain Holidays, ki deluje pod imenom Marcus G, je opravil odlično produkcijsko delo in njegovo različico pesmi smo izbrali kot uradni remix.  Žanrsko se ni veliko odmaknil od izvorne različice, ji je pa nadel novo, bolj robotsko podobo. V začetku prihodnjega leta prihaja moj novi singel ‘Paranoja’, do takrat pa uživajte v remixu.” – Fil Tilen

Videospot za pesem „Ko vam je reko” šteje že več kot 1,3 milijone ogledov. Na Hrvaškem je bila pesem največkrat poslušana domača pesem na Deezerju in ena najbolj iskanih na Shazamu. Remix bo na digitalnih glasbenih platformah na voljo od 22. decembra.

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Vnesite svoje ime