Florence + The Machine teden dni pred izidom albuma z novo skladbo!

Vir: Universal Music

Florence + The Machine ob svetovnem dnevu glasbe predstavljajo novo skladbo s težko pričakovanega albuma High As Hope, ki bo izšel 29. junija. Skladba z naslovom ‘Big God’ je na voljo na vseh glasbenih platformah.

Pod produkcijo skladbe ‘Big God’ se podpisujeta Florence Welch in Emile Haynie (Lana Del Rey, Eminem, The Roots, Kanye West, Bruno Mars, Fun …), avtorski pečat pa sta na njem pustila tudiJamie XX in Kamasi Washington. Videospot je režirala slavna ameriška režiserka in fotografinjaAutumn De Wilde.

‘Big God’je tretja skladba z novega studijskega albuma Florence + The Machine, po skladbi ‘Sky Full Of Song’ in uradnem singlu ‘Hunger’. Album High As Hope bo izšel v petek, 29. junija, v Sloveniji pa ga je že mogoče prednaročiti na iTunes in Google Play: https://umsi.lnk.to/FTMHighAsHope

High As Hope prinaša zvok samozavestne glasbenice, ki zveni bolj prepričljivo kot kdajkoli. Florence piše o svojih najstniških in dvajsetih letih z bolj zrele perspektive: o odraščanju v južnem Londonu, o družini, odnosih in umetnosti sami. High As Hope je verjetno prvi album Florence + The Machine, ki je tako intimen kot tudi epski, a z bolj zadržanim zvokom, seveda v zelo relativnem smislu. Florence se namreč dandanes pozna dovolj dobro, da priznava, da nikoli ne bo minimalistična. “Na tem albumu je veliko ljubezni, tudi osamljenosti, vendar predvsem ljubezni,” pravi.

Album High As Hope združuje visoko in nizko – od poklona Patti Smith do opisov neuspešnih zmenkarij – in je, po besedah Florence Welch, sestavljen iz radosti in besa, pri čemer radost na koncu zmaga. “Vedno gre za delovni proces, in definitivno se še nisem naučila vsega. Toda imam občutek, da (album) jasno in iskreno izraža, kdo sem zdaj, kot glasbenica. Preprosto bolj udobno se počutim v svoji koži,” dodaja.

Seznam skladb z albuma High As Hope:

  1. June
  2. Hunger
  3. South London Forever
  4. Big God
  5. Sky Full of Song
  6. Grace
  7. Patricia
  8. 100 Years
  9. The End of Love
  10. No Choir