Frank Turner: ‘Be More Kind’ | Nova skladba ljubljenca slovenskega občinstva

Vir: Universal Music

Frank Turner, angleški kantavtor in ljubljenec slovenskega občinstva (v preteklih štirih letih smo ga lahko dvakrat poslušali v Kinu Šiška), je izdal še eno skladbo z novega studijskega albuma, ki bo izšel v prihodnjih mesecih. 

S skladbo ‘Be More Kind’ je Frank Turner razkril še delček zvoka z istoimenskega albuma. Ta bo izšel 4. maja, na njem pa bo 13 skladb, vključno z romantično balado ‘There She Is’, ki jo je predstavil že oktobra in je izšla na albumu Songbook in skladbo malce tršega zvoka ‘1933’, ki jo je izdal konec januarja.  

Album je v Sloveniji že na voljo za prednaročilo na iTunes in Google Play:https://umsi.lnk.to/BeMoreKindFTalbum

Svoj sedmi studijski album Be More Kind je 36-letni Turner napovedal le nekaj mesecev po izidu retrospektivne kompilacije Songbook. “Želel sem izstopiti iz svojega območja udobja in poskusiti nekaj novega in drugačnega,” je o prihajajočem albumu povedal Turner. Pod produkcijo albuma sta se podpisala Austin Jenkins in Joshua Block, nekdanja člana skupine White Denim, ter Charlie Hugall (Florence + The Machine, Halsey, Fickle Friends …).

Nova skladba ‘Be More Kind’ je v Sloveniji na voljo na Deezerju, Apple Music, iTunes in Google Playju: https://umsi.lnk.to/FrankTurnerBeMoreKind