Frank Turner s singlom ‘Blackout’ napoveduje nov studijski album

0
Vir: Universal Music

Frank Turner je predstavil prvi singel s težko pričakovanega studijskega albuma Be More Kind!

Po skladbah ‘1933’ in ‘Be More Kind’, s katerima je napovedal nov album, je Frank Turner predstavil prvi uradni singel z naslednjega albuma. Skladba ‘Blackout’ je nastala v produkciji ekipe Niles City Sound, Frank pa jo je napisal v sodelovanju z Iainom Archerjemhttps://umsi.lnk.to/BlackoutFT

Izid novega singla je pospremila tudi objava videospota v režiji Michaela Baldwina. Spot so posneli v znamenitem studio Elstree, kjer so posneli nekaj ključnih prizorov filmov Vojna zvezd in Indiana Jones. 

Svoj sedmi studijski album Be More Kind je 36-letni Turner napovedal le nekaj mesecev po izidu retrospektivne kompilacije Songbook. “Želel sem izstopiti iz svojega območja udobja in poskusiti nekaj novega in drugačnega,” je o prihajajočem albumu povedal Turner. Pod produkcijo albuma sta se podpisala Austin Jenkins in Joshua Block, nekdanja člana skupine White Denim, ter Charlie Hugall (Florence + The Machine, Halsey, Fickle Friends …).

Album, ki bo izšel 4. maja, je v Sloveniji že na voljo za prednaročilo na iTunes in Google Play:https://umsi.lnk.to/BeMoreKindFTalbum

Turner se bo ob izidu albuma podal na svetovno turnejo, v sklopu katere bo imel kar 120 nastopov po Veliki Britaniji, Evropi, Kanadi, Avstraliji in Novi Zelandiji.

Seznam skladb z albuma Be More Kind:
Don’t Worry
1933
Little Changes
Be More Kind
Make America Great Again
Going Nowhere
Brave Face
There She Is
21st Century Survival Blues
Blackout
Common Ground
The Lifeboat
Get It Right

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Vnesite svoje ime