GAŠPER RIFELJ prisega na slogan »Manj je več«

0
Vir: Gašper Rifelj

GAŠPER RIFELJ prisega na slogan
»Manj je več« 

GLASBA in DOBRODELNOST z roko v roki

Skladbo Manj je več je Gašper prvič predstavil na festivalu Slovenska popevka 2012. Pesem nosi močno sporočilo, ki pa ni ostalo le pri besedah. Udejanja se z malimi gestami in koncerti, saj Gašper ravno v tem vidi tudi svoje poslanstvo.

Pred kratkim je priredil koncert  v Domu starejših občanov Novo mesto  in bil presenečen nad pozitivnim odzivom. »Kako malo je potrebno, da nekomu na obraz narišeš nasmeh, polepšaš dan.  Skladba mi je pokazala pravo pot, pot, kjer štejejo majhne pozornosti,« je še dodal.

Skladbo Manj je več je Gašper preoblekel v novo zvočno podobo, v videu za skladbo pa je strnil vtise s koncerta v Domu starejših občanov Novo mesto. Odločil se je, da bo s koncerti nadaljeval še po ostalih domovih za starejše po Sloveniji.

Besedilo skladbe: Leon Oblak
Aranžma skladbe: Lotos music
Avtor glasbe: Matjaž Jelen

Režija videospota: Gašper Rifelj
Snemanje in montaža: Erazem Gliha

V PRIPRAVAH NA POPEVKO 2019, KJER BO ZAPEL Z EVO BOTO!

Gašper se trenutno aktivno pripravlja na nastop na festivalu Popevka 2019, kjer bo 15. septembra  zapel  v duetu zEvo Boto. Predstavila se bosta s skladbo Dovolj je poletja.

V jesen bo torej zakorakal odločno in novim zmagam naproti. Veseli se tudi premiere novega muzikala Ljubezenske prevare, ki jo pripravlja s produkcijsko ekipo Špas teatra in se bo zgodila 18. oktobrajanuarja pa izide tudi njegov debitantski album, ki ga pripravlja v studiu Lotos Music v Šentjerneju.

Kontaktirajte nas, če bi želeli izvedeti kaj več. Veseli bomo vaše medijske pozornosti in naklonjenosti.