Gašper Rifelj izdaja svoj zimski single

0

Po aktivni pomladi, kjer je slovensko televizijsko občinstvo navduševal v oddaji Zvezde plešejo in priplesal vse do finala, preko jeseni, kjer gledališko občinstvo v vlogi leva navdušuje v pustolovskem muzikalu Madagaskar, Gašper Rifelj tokrat izdaja svoj zimski single, novo pesem z naslovom Čakaj me.

»Čakaj me ni klasična balada, ampak je pesem, ki je enostavno primerna za ta decembrski čas. Prijatelji, toplina, vračanje domov … vse to so občutki, ki so decembra poudarjeni in leto sem želel zaključiti s pesmijo, ki bi opisala vse to. Petru Novljanu je uspel odličen tekst in mislim, da nam je z ekipo ratala zelo lepa pesem, ki upam, da bo všeč tudi poslušalcem,« je Gašper pokomentiral pesem in ustvarjanje.

Na snemanje videa je Gašper povabil svoje soigralce iz zelo uspešnega pustolovskega muzikala, Madagaskar, kjer je trenutno aktiven v glavni vlogi. Pozitivna, nasmejana in vedno energična ekipa Madagaskarja je svoje igralsko delo opravila odlično, simpatična Maša Vajda pa v videu briljira kot Gašperjeva partnerica.

Info o videu in o audiu pesmi:
Glasba: Marko Hrvatin/Gašper Rifelj
Besedilo: Peter Novljan
Aranžma: Damjan Pančur; Pancho glasbena produkcija
Produkcija: Pancho glasbena produkcija
Video produkcija + DOP: MaKo studio (www.mako-studio.si)
Kamera: Zoran Abram, Matjaž Kosmač
Režija: Matjaž Kosmač
Igralci: Maša Vajda, Nejc Simšič, Irena Yebulah Tiran, Leticia Slapnik Yebulah, Jan Bučar, Neža Strenčan, Nina Lazar in Srdjan Milovanović
Stajling: David Hojnik (DH fashion)
Maska, pričeska: Nina Jordanovski