HOZIER – Almost (Sweet Music)

0

Multiplatinasti irski glasbenik je napovedal izdajo težko pričakovanega studijskega albuma, ki bo nosil naslov „Wasteland, Baby!”, novico o albumu pa je pospremil tudi z objavo nove pesmi „Almost (Sweet Music)”.

Pesem „Almost (Sweet Music)” je v digitalni obliki na voljo na naslednji povezavi: https://umsi.lnk.to/HozierASM

„Srečen sem, da sem lahko napovedal izid novega albuma. Nastajal je zadnje leto dni in končno je vse pripravljeno, da ga predstavim. Iskreno se zahvaljujem oboževalcem in vsem poslušalcem za neprestano podporo. Kmalu se vidimo tudi na turneji!” je povedal Andrew Hozier-Byrne.

Na objavo novega albuma je Hozier namignil konec lanskega leta, ko je predstavil pesem „Nina Cried Power” in istoimensko EP izdajo. Pri omenjeni pesmi je sodeloval s soul/gospel glasbenico Mavis Staples, ki je za svoje delo prejela tudi grammyja, sodelovanje z njo pa je bila za Hozierja dolgoletna želja.

Album „Wasteland, Baby!” bo izšel 1. marca in bo nasledil uspešen album „Hozier” iz leta 2014. Nova studijska izdaja prinaša 14 pesmi, izmed katerih je Hozier že predstavil pesmi „Nina Cried Power ft. Mavis Staples”„Movement”„Shrike” ter zdaj še „Almost (Sweet Music)”.

Album je že na voljo za digitalna prednaročila: https://umsi.lnk.to/HozierWB

Hozier je pozornost širšega občinstva dobil s singlom „Take Me To Church”, ki je dosegla platinasto naklado in mu prinesla nominacijo za grammyja. Nov album bo spremljala tudi velika svetovna turneja, v okviru katere bo jeseni obiskal evropske države.

„Wasteland, Baby!” seznam pesmi – standardna izdaja:

 1. Nina Cried Power (featuring Mavis Staples)
 2. Almost (Sweet Music)
 3. Movement
 4. No Plan
 5. Nobody
 6. To Noise Making (Sing)
 7. As It Was
 8. Shrike
 9. Talk Refined
 10. Be
 11. Dinner & Diatribes
 12. Would That I
 13. Sunlight
 14. Wasteland, Baby!