Hozier – Wasteland, Baby!

0

Multiplatinasti irski glasbenik Hozier je izdal svoj težko pričakovani drugi studijski album, ki ga je naslovil „Wasteland, Baby!”

 Album je v digitalni obliki na voljo na naslednji povezavi:

https://umsi.lnk.to/WastelandBaby

„Wasteland, Baby!” sledi izjemno uspešnemu debitantskemu albumu iz leta 2014 in prinaša 14 pesmi, izmed katerih je Hozier predhodno že predstavil pesmi „Nina Cried Power”, „Movement” in „Almost (Sweet Music)”.

Na objavo novega albuma je Hozier namignil konec lanskega leta, ko je predstavil pesem „Nina Cried Power” in istoimensko EP izdajo. Pri omenjeni pesmi je sodeloval s soul/gospel glasbenico Mavis Staples, ki je za svoje delo prejela tudi grammyja, sodelovanje z njo pa je bila za Hozierja dolgoletna želja.

Hozier, s polnim imenom Andrew Hozier-Byrne, je večkrat nagrajeni pevec in pisec pesmi iz Irske. Svoj prvi album ‘Hozier’ je izdal oktobra leta 2014, iz albuma pa prihaja multi-platinasta in za grammyja nominirana pesem ‘Take Me To Church’.

Novi album bo spremljala tudi velika svetovna turneja, v okviru katere bo jeseni obiskal evropske države. Datumi koncertov so objavljeni na njegovi uradni spletni strani: https://hozier.com/live/

“Wasteland, Baby!” – seznam pesmi

Nina Cried Power (featuring Mavis Staples)
Almost (Sweet Music)
Movement
No Plan
Nobody
To Noise Making (Sing)
As It Was
Shrike
Talk Refined
Be
Dinner & Diatribes
Would That I
Sunlight
Wasteland, Baby!