Imset – Na glas

Zasedba Imset, ki je letos spomladi predstavila svoj prvi album Persona, preseneča z izjemnimi dosežki na slovenski glasbeni sceni. Prvi singl z albuma je že presegel 40.000 ogledov na platformi Youtube, ne zaostajajo pa niti z radijskim predvajanjem, kjer so med tremi najbolj predvajanimi slovenskimi izvajalci.

Ker fante velja v prihodnje pozorno spremljati, vam tokrat pošiljamo njihov tretji singl Na glas  za katerega so posneli tudi videospot. K sodelovanju so povabili igralca Domna Valiča (Reka ljubezni, Usodno vino) in Leo Mihevc (Ena žlahtna štorija), ki sta vrhunsko upodobila par prežet z nasiljem. Oglejte si ju s klikom na spodnjo sliko.

Domna so za vlogo nasilnega partnerja izbrali predvsem zato, ker so si želeli videti kako se sanjski slovenski zet znajde kot hudobnež. Fantje se šalijo, da se ga od snemanja dalje, kar malo bojijo, saj se je potrudil in iz sebe potegnil tisto najbolj kruto podobo. Lea za Domnom ni prav nič zaostajala in je poskrbela za nepričakovani preobrat v zgodbi.

Imset od izida albuma dalje aktivno koncertirajo, med drugim so bili v Opatiji predskupina zasedbi Dire Straits, v prihodnje pa obljubljajo še veliko druženja s publiko in tudi kakšno presenečenje.