Ivan Zak napoveduje nov album

Vir: Facebook

Brezmejna energija in zapeljivi ritmi na najboljši način opišejo novo pesem Ivana Zaka. Pesem nosi naslov Dar Mar, govori pa o ljubezni in poletnih romancah. Ivan je enako dobro kot po svoji glasbeni karieri, poznan po pisanju pesmi zase in tudi druge glasbenika in Dar Mar je najmlajši projekt iz njegovega studija.

Vedno bolj uspešen pevec in tekstopisec je lani uresničil kar dve stvari o katerih je sanjal kot otrok. Do zadnjega kotička je napolnil areno v Zagrebu, dokončal pa je tudi svoj domači glasbeni studijo.

“Vedno sem si želel doma imeti studijo, saj je tako zares enostavno delati. Ne rabiš se vozit okoli, samo stopiš iz dnevne sobe v studio. Ko dobim inspiracijo sem blizu in lahko začnem takoj ustvarjati. Studio nosi ime La Bamba – po filmu, ki sem ga oboželav kot otrok. Pesem Dar Mar deloma opisuje mojo trenutno kreativno atmosfero, saj je v studiju zadnje čase zelo veselo. Hkrati pa je pesem nekaj, kar so moji fani dolgo čakali – najava za novi album.”, nam je o novi pesmi zaupal Ivan.

Pesem je dobila tudi vizualno podobo. Spot so po ustaljenih tirnicah v družbi lepega dekleta in športnih avtomobilov posneli v Istri.

“Spot smo posneli na res lepi lokaciji, pod režisersko palico Igorja Vignjevića. Vila, kjer se pesem dogaja je res sanjska. Z Igorjem sem že sodeloval in vedno sem bil z izdelkom zadovoljen. Tokrat je bilo zato še lažje in snemanje je potekalo brez zapletov, saj smo si z ekipo že domači”, je še dodal Ivan, ki pa poleti ne bo imel časa za uživanje na morju. Čaka ga namreč veliko koncertov v sklopu poletne turnej, bo pa zase našel čas jeseni, nam je še za konec zaupal ljubljenec ženske publike.