Ivana Kindl z novim singlom in videospotom ‘Ima nade’!

Vir: Universal Music

Po velikem uspehu skladbe ‚Sve istine i laži’, ki je na Hrvaškem kar nekaj mesecev preživela na lestivici največkrat predvajanih domačih singlov v radijskem etru HR Top 40 in prejela nagrado oddaje Svijet diskografije radia HR2 za Hit meseca, nam Ivana Kindl predstavlja novi singel – avtorsko skladbo ‚Ima nade’, pod katero se poleg Ivane podpisuje njen življenjski partner, basist in producent Alen Križaj.  

„Skladba je po zasanjanem vzdušju in močnem sporočilu nekakšno nadaljevanje predhodnega singla.Govori o ‚čiščenju’ slabih odnosov in veri vase,” pravi Ivana Kindl. Kindl je napisala besedilo in glasbo za skladbo, Križaj pa je pomagal pri ustvarjanju glasbe in aranžmaja ter poskrbel za produkcijo.

Izid singla je pospremil tudi retro videspot režiserja in umetnika Daliborja Barića.

Pred Ivano Kindl je izjemno vznemirljivo in produktivno obdobje, saj hkrati z izidom singla napoveduje vrnitev na koncertne odre. Prvi samostojni koncert po nekajletnem premoru bo 3. maja v zagrebškem klubu Sax.  Na repertoarju bodo uspešnice ‚Utjeha’, ‚Sve istine i laži’, ‚Dobra stvar’,‚Oči’, pa tudi skladbe z začetka njene kariere in gospelsko obarvane skladbe z albuma Gospel u komediji, za katerega je Ivana prejela tudi prestižno glasbeno nagrado porin. Na odru se ji bo pridružil izvrstni saksofonist Igor Geržina, s katerim je sodelovala pri uspešnici ‚Olako’ in mlada, obetavna pevka Zsa Zsa.

Skladba ‚Ima nade’ je na voljo na vseh glasbenih platformah: http://IvanaKindl.lnk.to/ImaNade