Izšel je novi album angleške pop rock skupine The 1975

Vir: Universal Music Slovenia

Izšel je novi album angleške pop rock skupine The 1975. Album nosi zanimiv naslov „A Brief Inquiry Into Online Relationships“.

„A Brief Inquiry Into Online Relationships“, tretji studijski album benda The 1975 (Matthew ‘Matty’ Healy, Adam Hann, Ross MacDonald in George Daniel), je bil za nekatere najbolj pričakovan album leta in ni razočaral.

The 1975 so novi album napovedovali s posterji ter teaserji na družabnih omrežjih in že iz teh materialov je bilo razvidno, da ni bilo pri ustvarjanju albuma nič prepuščeno naključju. Album prinaša 15 pesmi, ki so navdahnjene z Mattyjevimi osebnimi izkušnjami, a hkrati govorijo o ljubezni in vseh njenih oblikah. Prav ljubezen je vezni člen med pesmimi z novega albuma, ki pa drži tudi ogledalo družbi, zato je „A Brief Inquiry Into Online Relationships več kot le zbirka 15 pesmi.

The 1975 so debitantski album izdali leta 2013, leta 2016 pa mu je sledil drugi album „I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful yet So Unaware of It“. Z novega albuma so predhodno že predstavili single„Give Yourself A Try“, „Love It If We Made It“, „TooTimeTooTimeTooTime“, „Sincerity Is Scary in „It’s Not Living (If It’s Not With You)“.

Seznam pesmi:

 1. The 1975
 2. Give Yourself A Try
 3. TooTimeTooTimeTooTime
 4. How to Draw / Petrichor
 5. Love It If We Made It
 6. Be My Mistake
 7. Sincerity Is Scary
 8. I Like America & America Likes me
 9. The Man Who Married A Robot / Love Theme
 10. Inside Your Mind
 11. It’s Not Living (If It’s Not With You)
 12. Surrounded by Heads and Bodies
 13. Mine
 14. I Couldn’t Be More In Love
 15. I Always Wanna Die (Sometimes)

Poslušaj ga zdaj: https://umsi.lnk.to/1975BriefInquiry