Doma Glasbene novice Jelene Rozga predstavlja novo pesem

Jelene Rozga predstavlja novo pesem

Vir: facebook

JROZGA: LJUBEZEN NA KONCU VEDNO ZMAGA

„Uzmem koliko mi daš“ je naslov nove pesmi Jelene Rozga s katero je postregla svojim oboževalcem. Pesem ima ljubezensko tematiko in zabaven ter pozitiven ritem, ki bo polepšal mnoge poletne dni in noči.

“Pesem sem izbrala z razlogom. Vedno pojemo o ljubezni, ki je fatalna in se je končala slabo ali pa zaradi nje trpimo. Zelo malo je pesmi, ki opevajo srečno ljubezen, zato sem presrečna, da sta mi Tonči in Vjekoslava Huljić napisal pesem v kateri ni krega, ni razhoda ampak samo ljubezen. Tokratna zgodba je pozitivna in opisuje zgodbo dveh, ki jima ljubezen dovoljuje sanje ter odkrivanje vsega, tudi slabih strani”, je o pesmi navdušeno povedala Jelena.

Seksapilni pevki, ki bo čez mesec dni praznovala 41. rojstni dan, se je v spotu pridružil igralec Filip Palcic. Spot so posneli v Istri, ki lepo oriše tematiko pesmi, seveda pa ni šlo vse po planu: “Snemanja spota za to pesem se bom še dolgo spominjala. Istra nas je pričakala burno – v enem trenutku je sijalo sonce, v drugem pa je močno padal dež. Zaradi vremenskih razmer je bilo snemanje spota zelo zahtevno, hkrati pa zabavno. V nekem trenutku sem že razmišljala, da nikoli več ne bom snemala zunaj ampak bom spote rajši posnela v studiju … Potem pa se si rekla, tako kot v ljubezni nič ni idealno. Treba je se je soočiti tudi s slabimi stvarmi, ampak ljubezen na koncu vedno zmaga. Tudi tokrat je,” nam je o snemanju spota zaupala Rozga.

Jelena se trenutno mudi na poletni turneji po državah bivše Jugoslavije, pripravlja pa še eno pesem, za katero obljublja, da bo kmalu ugledala svetlo You Tube-a.