Jessie Ware – Overtime

Vir: Universal Music Slovenia

JESSIE WARE

„Overtime”

(J. Ware, J. Ford, A. Ferguson, M. McBriar, D. Parker, A. Govere)
SINGEL

Nadarjena britanska glasbenica z edinstvenim vokalom Jessie Ware je objavila novi singel! Po svetovni premieri na BBC Radio 1 je singel „Overtime” zdaj na voljo na radijskih postajah in digitalnih glasbenih platformah: https://umhr.lnk.to/OvertimeJW

Jessie Ware, ena izmed najuspešnejših britanskih glasbenic današnjega časa, nas s svojim značilnim glasom kar popelje v svoj svet. Najnovejši singel nosi naslov „Overtime” in označuje vrnitev h klubskemu zvoku, značilnemu za britansko house in dance glasbo. Za produkcijo novega singla so poskrbeli Andy Fergusoni, Matt Mcbriar (Bicep) ter James Ford (Simian Mobile Disco)!

Novi singel sledi lanskoletnemu uspešnemu albumu „Glasshouse”,  na katerem je sodelovala z velikimi glasbenimi imeni (Ed Sheeran, Julia Michaels) in iz katerega prihajajo uspešni singli („Midnight”, „Selfish Love”, „Sam”, „Alone”). 

„’Overtime’ je napoved tistega, kar prihaja. Zabavno je bilo ponovno ustvarjati v studiu in zelo sem vesela, da lahko z vami delim novo pesem. Upam, da vam bo všeč,”  je povedala Jessie.

Jessie Ware je pozornost širše publike vzbudila leta 2012 s svojim prvim albumom „Devotion”. Album je bil tistega leta ena najboljših debitantskih izdaj, na njem pa se nahajata singla „Wildest Moments” in „Imagine It Was Us”. Dve leti kasneje je objavila svoj drugi album „Tough Love”, s katerega prihaja ena njenih najbolj znanih pesmi „Say You Love Me”. Lani je izdala tretji studijski album „Glasshouse”.