John F. Doe predstavili album Druga stran

0
Vir: nika

V petek, 26. aprila, je izšel novi album rockerjev John F. Doe, z naslovom Druga stran. Gre za njihov drugi album, ki sicer ohranja značilno surovost in rockersko energijo, a zasedbo vseeno prikaže v drugi luči. Tokrat so namreč vsa besedila v slovenščini. Drugačen pa je tudi CD, ki skriva presenečenje.

Vpogled v novi album so John F. Doe ponudili že s singlom Puščava, za katerega so posneli tudi videospot.

Ostale skladbe z albuma pa smo lahko slišali pretekli petek v Centru slovanskih kultur France Prešeren v Ljubljani. JFD so Drugo stran predstavili udarno in z veliko dozo energije ter polni dvorani pričarali pravo rockersko vzdušje.

John F. Doe imajo med prijatelji in podporniki tudi znane obraze, ki so se jim ob izidu albuma pridružili na odru. Goste je pozdravila lepa voditeljica Tara Zupančič, za glasbeno popestritev sta poskrbela saksofonist Tadej Šepec in kitarist Peter Dekleva, s humorno – glasbenim vložkom pa je publiko zazibal dvojec Drhall.

Energija je bila odlična, obiskovalci pa vidno zadovoljni. Nadvse pa so uživali tudi John F. Doe, ki so svoje vtise povzeli: »Za nas ta koncert in izid albuma pomenita začetek novega poglavja, v katerem se nameravamo približati slovenski publiki in se jim še bolje predstaviti. Zahvaljujemo se vsem, ki so nas prišli podpreti in uživati v našem nastopu, pa seveda tudi vsem glasbenim gostom in Tari Zupančič ter ljudem iz ozadja, ki so poskrbeli, da je vse teklo gladko in brez zapletov

Vsi, ki ste koncert zamudili, boste album lahko slišali v živo na predstavitveni turneji, ki se prične prihodnji mesec.

4. 5. 2019 – MKK Bele Krajine (Črnomelj)

24. 5. 2019 – TrainStation SubArt (Kranj)

31. 5. 2019 – Bar Kaos (Maribor)

13. 7. 2019 – Idrija

19. 7. 2019 – Bled