Jonas Brothers – Cool

0

Jonas Brothers, ki so se pred kratkim vrnili s singlom „Sucker”, ki se je povzpel do vrha Billboardove lestvice, zdaj predstavljajo novi singlel in videospot „Cool”!

Pesem „Cool” je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/JonasBrothersCool

Preteklih nekaj tednov je bilo za oboževalce Jonas Brothers burnih! Po šestih letih premora so v začetku marca popolnoma nepričakovano izdali singel „Sucker”, zdaj pa predstavljajo novo pesem „Cool”!

Pesem so pospremili tudi z videospotom, pri katerem so Nick, Joe in Kevin ponovno sodelovali z režiserjem Anthonyjem Mandlerjem ter se v spotu vrnili v Miami v osemdesetih.

Jonas Brothers trenutno ustvarjajo tudi novi dokumentarni film. Pretekli mesec so namreč napovedali partnerstvo z Amazon Studios,Philymack in Federal Films. Film o bendu bo ekskluzivno prikazan na Amazon Prime Video v več kot 200 državah.

Jonas Brothers so glasbeno kariero začeli leta 2006 z albumom “It’s About Time”. Do danes so prodali več kot 17 milijonov albumov in zbrali več kot milijardo streamov, leta 2009 pa so prejeli tudi nominacijo za nagrado grammy v kategoriji najboljšega novega izvajalca.