‘Kar bo, pa bo’ je trenutno najbolj gledan video na Youtubu v Sloveniji

Vir: Mars Music d.o.o. / Dallas d.o.o.

‘Kar bo, pa bo’ je trenutno najbolj gledan video na Youtubu v Sloveniji.

Helena z uspešnim singlom najavlja veliki povratek v Halo Tivoli!

Helena s singlom “Kar bo, pa bo” najavlja veliki povratek v Halo Tivoli po 10. letih premora.  Skladba ‘ Kar bo, pa bo’ je takoj osvojila slovenske radijske postaje. Istoimenski videospot pa je po samo petih dneh predvajanja na YouTubu zabeležil skoraj 50.000 ogledov. Videospot ‘ KAR BO, PA BO’ je tako trenutno najbolj gledan youtube video v Sloveniji, število ogledov pa raste iz minute v minuto!

 ‘ Ne morem povedati, kako zelo se veselim, da vse nove skladbe, vključno z novo Kar bo, pa bo, po 10. letih ponovno zaživijo v Tivoliju. Tivoli je bil moj PRVI velik samostojni koncert. Čudoviti spomini. Zato sem tudi letošnjega poimenovala – TI BOŠ VEDNO PRVI. Čas je, da ustvarimo skupaj nove spomine, z novimi skladbami. KAR BO, PA BO je tista, v kateri se bodo, verjamem, našli mnogi. Meni je segla od srca prvič, ko sem jo slišala in neučakano čakam, da jo lahko delim s publiko.’- Helena Blagne

Glasbo je tako, kot pri singlu Ti boš vedno prvi, prispeval Raay, avtor besedila je Rok Lunaček, producirana pa je skladba s strani ekipe Raay Music z Raayem in Krešimirjem Tomcem, videoprodukcija spota: Karo produkcija, spot so posneli na Gorenjskem, v naravnem rezervatu Zelenci ter pri slapu Peričnik.