Kevin Koradin in Chorchyp v eksplozivnem duetu En dan

Vir: ekskluzivno.si

KEVIN KORADIN IN CHORCHYP

V EKSPLOZIVNEM DUETU EN DAN

Kevin Koradin po skupini Tide uspešno nadaljuje svojo samostojno kantavtorsko pot in po petih uspešnicah med katerimi sta tudi skladbi ‘Brez besed in Spomni se ter duet z Aniko Horvat, Z roko v roki, pošilja pevec in avtor na radijske valove nov ekskploziven duet En dan. Tokrat se je odločil, da  bo k sodelovanju povabil prijatelja Denisa Porčiča – Chorchypa,  reperja, profesionalnega borca in člana Kocke, nekdaj največje hip hop skupine pri nas. Za produkcijo in zvočno podobo singla En dan pa je Kevin združil moči s producentom Borutom Bernikom – Torulssonom.

»Z Denisom sva se spoznala približno sedem let nazaj in se že takrat dogovarjala, da bi skupaj nekaj naredila. Toliko let kasneje so se stvari lepo zložile, držal sem besedo in ga povabil k sodelovanju. Denis je bil takoj za in stvari so hitro stekle«, je povedal Kevin. »Takoj, ko sem v  roke prijel akustično kitaro sem vedel, da želim poskusiti nekaj malo drugačnega od mojih prejšnjih singlov in pomislil, da bi povabil k sodelovanju Boruta in Chorchypa. Vesel sem, da smo se tako dobro ujeli in združili moči pri moji novi pesmi, ki bo poleg ostalih singlov uvrščena tudi na moj prvenec, predvidoma naslednje leto.

Skladba En dan je kombinacija pop in hip hop glasbe kjer sta združena Kevinov karakteristični vokal in Chorchypov razpoznavni hip hop slog. »En dan govori o človeku, ki hrepeni po boljšem jutri, ujetem v vajetih modernega sistema, ki z lažmi in premišljeno propagando vsak dan manipulira z malim človekom«, je zgodbo pesmi razložil Koradin.

Foto:  Alen Lacijan