Doma Glasbene novice Klapa Rišpet predstavlja Kucaj srca tvoga

Klapa Rišpet predstavlja Kucaj srca tvoga

Vir: Facebook

Klapa Rišpet se z vsakim obiskom naše prelepe dežele bolj vsidra v srca slovenskih poslušalcev

Po prelepem duetu z glasbeno divo Doris Dragović, klapa Rišpet ponovno preseneča, tokrat s pesmijo, ki nosi naslov Kucaj srca tvoga’. Pesem je za razliko od umirjenih dalmatinskih ritmov po kateri so poznani, hitrejša in bolj vesela.

“Po petih bolj umirjenih pesmih smo se odločili, da je čas za eno bolj veselo. Publiki smo si želeli podariti pesem ob kateri se bodo lahko sprostili in zaplesali. S pesmijo Kucaj srca tvog bomo nastopili tudi na Splitskem festivalu. Ker pa je pesem, kot sem že omenil za nas posebna, smo naredili tudi zabaven videsopot. Le ta se začne tako, da dekle po nesreči fantu prevrne rožo posajeno v okrasnem loncu na glavo in zgodba se zaplete …”, je o pesmi povedal Pero, član klape in avtor pesmi klape Rišpet.

Klapa Rišpet, se z vsakim obiskom naše prelepe dežele bolj vsidra v srca slovenskih poslušalcev. Pred kratkim so fantje nastopili v Škofji Loki, kjer se je zbralo več kot 2000 ljubiteljev dalmatinske glasbe.

“Nazadnje smo obiskali Koper in Celje, kjer smo nastopili pred polnima dvoranama in občutek je bil neverjeten. Mislili smo, da bolše ne more biti pa smo se na srečo motili. V Škofja Loki je bilo še za odtenek boljše in neizmerno ponosni smo, da nas vedno več vabite na koncerte. Ljudje poznajo naše pesmi in pojejo z nami, kar je najboljši občutek. Zelo pa smo veseli, ko vidimo posnetke publike ob naši pesmi prsti zapleteni, ki jo z nami poje Jelena Rozga.”, so za konec še dodali Rišpetovci.