Klapa Skala s kar dvema novima pesmima v praznični december

0

KLAPA SKALA

S KAR DVEMA NOVIMA SKLADBAMA

 Ne prezrite koncerta v soboto, 8.12. ob 19h

v Rdeči dvorani, Velenje

(Novi fosili, Klapa Skala in Darja Gajšek)

Najbolj priljubljena slovenska klapa, Klapa Skala, se v teh dne mudi po turneji po Sloveniji skupaj z Novimi fosili in Darjo Gajšek. V najbolj prazničnem mesecu v letu pošiljajo Skala na radijske postaje kar dve pesmi. Ena je srce parajoča pesem z naslovom Drugega ne kliči ati, druga pa božično obarvana skladba Božič prišel je na vrata.

“Sam naslov pesmi Drugega ne kliči ati pove, da gre za življenjsko zgodbo med očetom in sinom, govori o njuni bolečini zaradi ločitve in pogrešanja.  Vsebina je nastala po resnični zgodbi enega od naših članov”, so povedali člani skupine Skala. Najvidnejši član klape Skala, Vlado Cverle pa je dodal: “Pesem smo prvič zapeli  na turneji z Novimi fosili v polni hali Tivoli, v dvorani Tabor v Mariboru in v Novem Mestu, v dvorani Leona Štuklja. Doživeli smo neverjeten odziv in sicer, da je cela dvorana jokala. Tudi sami smo imeli cmok v grlu in solze v očeh. Trenutki so bili  tako ganljivi, da smo pesem komaj odpeli do konca. Še dobro, da je pesem dovolj spevna, da nam je drugi del pesmi pomagala prepevati cela dvorana. Po tako dobrem odzivu publike smo odšli že naslednji dan v studio in pesem tudi posneli.”

Vir: Agencija Ekskluzivno

Pesem je namenjena vsem tistim, ki nimajo svojih otrok v svojem objemu in ne delijo družinskega zadovoljstva in srečnih trenutkov  z njimi”. Pesem naj vsem da moči, da bo preživetje praznikov potekalo v pozitivnem duhu. Nam pomagajo lepe pesmi  in iskrena življenjska besedila, da lažje prebrodimo krize”, je dodal producent Bojan Šeruga, ki je poskrbel tudi za še eno lepo pesem Božič prišel je na vrata, ki je ravno pravšnja za lep decembrski čas.

Poštenje, iskrenost  in resnica vedno najdejo  pot do dobrih ljudi. In dobro voljo bodo klapa Skala, skupaj z Novimi fosili in Darjo Gajšek, še zadnjič v tem letu trosili na dveh velikih koncertih- 8.12.v Rdeči dvorani Velenje in 29.12.2018 v Novi Gorici. Vstopnice so na voljo preko sistemov Eventim.

Nastop Novih Fosilov, Klape Skala in Darje Gajšek:

Božič prišel je na vrata:

Podatki o avtorjih:

Klapa Skala – Drugega ne kliči ati
Glasba: Bojan Šeruga
Besedilo: Drago Horvat
Aranžma: Bojan Šeruga

Klapa Skala – Božic prisel je na vrata
Glasba: Bojan Šeruga
Besedilo: Drago Horvat
Aranžma: Bojan Šeruga

Posneto v studiu TOP records 2018