Koncert ob izidu albuma John F. Doe z naslovom Druga stran

0
Vir: nika

Vabilo na koncert ob izidu albuma John F. Doe z naslovom Druga stran

Blejski rockerji John F. Doe so s singlom Puščava, ki je izšel v mesecu februarju, že napovedali izid težko pričakovanega in nekoliko drugačnega albuma z naslovom Druga stran.

Kot razkrivajo John F. Doe, bo novi album ohranil značilno surovost in rockersko energijo, ki smo ju vajeni od prej, hkrati pa bo Druga stran, skladno z naslovom, predstavila njihovo drugo plat. Na drugem albumu se bodo namreč predstavili s skladbami v slovenskem jeziku.

Album, ki obljublja tudi nemalo presenečenj, bo izšel v petek, 26. aprila. Na ta dan pa ga boste imeli priložnost tudi slišati v živo. John F. Doe bodo svojo Drugo stran predstavili Centru slovanskih kultur France Prešeren v Ljubljani.

Fantje imajo med ustvarjalci in znanimi obrazi tudi mnogo prijateljev, s katerimi sodelujejo in ki podpirajo njihovo ustvarjanje. Izid albuma bodo tako z njimi praznovali glasbeni humoristiDrhall, kot gosta se jim bosta na odru pridružila tudi Peter Dekleva, ki je pri albumu sodeloval kot producent, in saksofonist Tadej Šepec, dogodek pa bo povezovala lepa voditeljica Tara Zupančič.

Vljudno vas vabimo, da Drugo stran spoznate tudi vi. Se vidimo v petek, 26. aprila, v Centru slovanskih kultur France Prešeren, na Karunovi ulici 14, v Ljubljani. Pričnemo ob 20. uri.

Vstopnice so že v prodaji in si jih lahko priskrbite tukaj, album pa lahko naročite tukaj.