Kvartet Pušeljc predstavlja svoj avtorski prvenec

Vir: Facebook

David Bevc, Blaž Gobec, Gregor Kolar in Sebastijan Bevc so štirje poskočni fantje, ki prihajajo iz okolice Celja in s štiriglasnim petjem, ter ob spremljavi kitare sestavljajo glasbeno zasedbo Kvartet Pušeljc.

David je svojo ljubico spoznal na začetku srednje šole in kot prava highschool sweethearts sta s kitaro še zdaj neločljiva. Seveda tudi Pušeljc prosperira na ta račun. Ljudje ga imajo preprosto radi. In on to ljubezen rad vrača.

Blaž pravi, da rad zelo zgodaj vstaja, saj je mnenja da je življenje prekratko, da bi ga prespali. S kvartetom je znova odkril svojo veliko ljubezen do glasbe, s svojim glasom pa rahlja modrčke in tali srca od leta 1993.

Gregor je študent petja na ljubljanski akademiji za glasbo. Kot tipičnemu predstavniku nizkih frekvenc se njegov moto glasi: kr počasi, ne noret.

Sebastijan dela v vrtcu, v zasebnem življenju pa podeli daleč največ objemov. Skrbi za prekinitev trenutkov neprijetne tišine. Kadar mu deluje več kot polovica obraza, je zelo spreten beatboxer.

Ravno v teh dneh pa so fantje izdali svoj avtorski prvenec z naslovom »Draga moja«, za katerega so na Jelenovem grebenu (Olimje) posneli tudi odličen videospot. Glasbo je prispeval David Bevc, besedilo Damjan Pasarič, produkcijo pa so zaupali Tadeju Miheliču, pri katerem je bila skladba tudi posneta.