Lana Del Rey – hope is a dangerous thing for a woman like me to have- but I have it

0

LANA DEL REY

„hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it”

(L. Del Rey, J. Antonoff)

Lana Del Rey je predstavila novo melanholično pesem „hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it”. Poslušate jo lahko na naslednji povezavi: https://umsi.lnk.to/LanaHope

Lana je tudi v novi pesmi pokazala, da se odlično znajde z minimalističnimi aranžmanji. Slednji ji omogočijo, da do izraza pride njen talent za pisanje besedil, ki jih njeni oboževalci že leta vzporejajo s prvorazredno poezijo. Pri produkciji pesmi ji je pomagal Jack Antonoff (St. Vincent, Lorde, P!nk, Taylor Swift). Vizualna identiteta, ki spremlja singel, je sestavljena iz preproste fotografije Lane.

Lana je s producentom Jackom Antonoffom sodelovala tudi pri nedavno objavljenih pesmih „Venice Bitch” in „Mariners Apartment Complex”, s katerima je napovedala šesti studijski album „Norman Fucking Rockwell”. Izid albuma pričakujemo nekje v sredini leta.

Videospot za pesem „Mariners Apartment Complex” šteje že skoraj 13 milijonov ogledov, pevka pa je pri videu sodelovala s sestro, ki jo poznamo pod umetniškim imenom Chuck.

Lana Del Rey, s pravim imenom Elizabeth Grant, je nase opozorila leta 2011, ko je na YouTubu predstavila videospota za pesmi „Video Games” in „Blue Jeans”. Le leto kasneje je, zahvaljujoč prvencu „Born To Die”, postala ena najbolj prepoznavnih predstavnic sanjave pop glasbe. Njene največje uspešnice so pesmi „Young and Beautiful”„Ride” in „National Anthem”.