Doma Novice Glasbene novice Los Ventilos z novo skladba in videospotom ‘Bolj počasi’!

Los Ventilos z novo skladba in videospotom ‘Bolj počasi’!

Vir: boombox
Los Ventilos predstavljajo novo skladbo in videospot ‘Bolj počasi’. Skladba je eksplozivna mešanica rocka in sintetičnih, elektronskih zvokov. Začetki ljubljanskih rockerjev segajo v prelom tisočletja, ko so nam postregli s svojo najbrž največjo himno ‘Ne gledam nazaj’. Sledila so leta ustvarjanja in koncertiranja, z vmesnimi časi, ki jih poznate po naslovih ‘Lojze’,’Vanilija’ in ‘Stik’.

Do danes so izdali štiri studijske albume; zadnjega ‘#aveš’  so izdali v lanskem letu in z njim obeležili svojo 15. obletnico. Iz albuma so nanizali single ‘Čas’, ‘Pod črto’, ‘Kako naj dokažem’ ter ‘Svet na rami’. Album so začinili tudi s predelavo nekaterih svojih starejših pesmi ter za mikrofon povabili Tomija iz Siddharte, Tokca iz Dan D ter Grego Skočirja iz Big Foot Mame.

V drugi polovici 2017 so že pričeli s pisanjem novega materiala in se v začetku 2018 podali v studio, kjer že ustvarjajo naslednji album. Prvi single, ki ga predstavljajo, je skladba ‘Bolj počasi’, v katerem glavno vlogo prevzema želja po tem, da bi upočasnili čas. Za skladbo so posneli tudi videospot. V videospotu vidimo akrobacije Filipa in Blaža iz F&B Acrobatics.

Snemanje je potekalo v Studiu 7, na snemanju pa se jim je pripetila tudi zabavna nesreča – zaradi prekomerne uporabe megle so sprožili požarni alarm in zadnji hip preklicali intervencijo.

Los Ventilos – Bolj počasi (videospot)
Režija, DoP, post produkcija: Jovan Batas
Production manager, lučke: Matic Veber
B-kamera: Jaka Zorman
Maska: Veronika Kurinčič, Živa Urek Galeša