Luka Basi – U bijelom

Vir: nika.si

LUKA BASI pri nas postaja pravi fenomen. Polni koncertna prizorišča, navdušuje, kjerkoli se pojavi, kljub slovenskemu poreklu je eden najbolj vročih izvajalcev celo na Hrvaškem, tako s svojimi skladbami, kot v duetih s hravškimi zvezdami.

V manj, kot letu in pol, odkar se je pojavil na ex-yu glasbeni sceni s hitom Nisam ja od jučer, so skladbe, ki jih je posnel, zbrale več kot  22 milijonov ogledov na spletni platformi Youtube. Zadnja, ISTRIJANKO, RUŽO MOJA, je Luko izstrelila do še večje prepoznavnosti, v jesen pa vstopa z novim hitom, poročno balado, U BIJELOM.

“Balada, polna emocij in sporočilo zgodbe o večni ljubezni, je tisto, kar me je takoj pritegnilo in navdušilo nad skladbo. Vanjo sem se zaljubil že, ko sem jo slišal prvič. Obožujem pesmi s poročno tematiko, nisem si predstavljal, da bom tako kmalu našel takšno, ki bi jo z veseljem nekoč poslušal na svoji poroki,” je o pesmi odkrit Luka Basi, ki je za videospot uprizoril tudi lastno poroko.

Za skladbo o večni ljubezni je z ekipo Raay Production na Gardskem jezeru v Italiji posnel videospot, ki je včeraj ugledal luč sveta in je že prava atrakcija.