Lumberjack predstavljajo Tist dan

0

Vse bolj prepoznani mladi rockerji Lumberjack poletje pozdravljajo s skladbo Tist dan . Za skladbo, ki je del njihovega prvega albuma Brez nadzora, brez morale, so »sestavili« tudi videospot.

Simpatični fantje so polni zagona, energije in ljubezni do glasbe, kar se kaže tudi na njihovih urnikih, ki bodo to poletje polno zasedeni s koncerti. Poleg špilov in vaj pa si znajo vzeti čas zase in brezskrbno uživati, o čemer govori tudi Tist dan, ali kot pojasnijo sami: »Radi poudarimo, da pesem govori o tem, da ni nič narobe, če je kdaj kaj narobe. Tudi če kdaj v življenju zavijemo na stransko pot, morda ne iščimo takoj glavne, pač pa uživajmo v tem, kar nam je dano. In prav vsak si naj kdaj pa kdaj vzame tist dan, ko bo lahko brez nadzora in brez morale«.

Videospot, ki prekipeva od mladostniške energije in mimogrede pričara željo po poletnih festivalih, so sestavili iz posnetkov in fotografij s koncertov in druženj. »Spot za skladbo Tist dan smo izdelali v samorežiji. Sestavljen je iz naših osebnih posnetkov, ki so nastajali skozi celotno obdobje delovanja skupine,« je pojasnil David Podgornik in dodal: »Dejansko je to izdelek, ki je bil ustvarjen v enem večeru in je resnično pristen, kot smo v glasbi, ki jo delamo in življenju nasploh pristni mi.«

Tist dan lahko z njimi doživite na naslednjih koncertih in festivalih:

24. 5. – Vičstock (Ljubljana)
8.6. – Kursfest (Ruše)
14.6. – Kingpin bar piknik (Ljubljana)

29.6. – Špital za prjatle (Celje)
5.7. – Festival Švic (Čatež pri Trebnjem)
12.7. –  Vum festival (Zagreb)
19.7. –  Blejska noč (Bled)
27.7. –  TrebnjeRaj (Trebnje)
10.8. –  Rocktronica (pri gradu Turjak)