Mahmood z novim singlom “Barrio”

0
Vir: Universal Music Slovenia

Mahmood je s svojim nastopom na letošnji Evroviziji osvojil srca po vsem svetu, zdaj pa se vrača z novim singlom „Barrio”. Gre za dinamično pesem, pri kateri sta se Mahmoodu pridružila producentaCharlie Charles in Dardust.

Singel „Barrio” je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/MahmoodBarrio

Pesem „Barrio” ima nalezljiv ritem, v njej pa pevec pokaže svojo eksotično plat in se izjemno dobro znajde v kominaciji čustvenega besedila, hitrega ritma in orientalskega zvoka.

Njegova pesma „Soldi”, s katero se je predstavil na ESC 2019, mu je prinesla naziv največkratstreamane italijanske pesmi vseh časov. Pesem se nahaja na albumu „Gioventù Bruciata”.

Alessandro Mahmoud je 26-letni pevec italijansko-egipčanskega porekla. Po izdaji debitantskega albuma in pesmi „Soldi”, ki je nastala v sodelovanju s producentskim duom Dardust & Charlie Charles, so za remiks omenjene pesmi poskrbela imena, kot so Benny BenassiDenis First in Vigiland, številke pa kažejo, da sta pesem in album povsem osvojila srca publike po vsem svetu. Mahmood je s pesmijo „Soldi” zavzel drugo mesto na   ESC 2019 v Tel Avivu.