Marija predstavlja glamurozen videospot za singel ‘All The Girls’!

Vir: Universal Music

Ena najbolj priljubljenih najstnic na Balkanu, Marija Žeželj, je danes objavila videospot za svoj novi singel ‘All The Girls’!

Režiser Lazar Bogdanović je navdih za Marijin videospot črpal iz glamuroznih modnih, pa tudi roparskih filmov. Spot prikazuje Marijin girl gang med osvajalskim pohodom po številnih beograjskih lokacijah – ena od lokacij je tudi veličastni Beli dvor – za popoln styling pa sta poskrbela Marko Ilijevin Sašo Stević, nadarjena stilista in modna oblikovalca, ki stojita za lokalno znamko MATES.

Mariji so se v videospotu pridružile kolegice iz njene matične modne agencije Model Scouting Office, Sara Vrućinič, Snežana Gašić in Manja Zdravković, ki tako kot Marija uspešno gradijo svoje manekenske kariere v svetovnih modnih prestolnicah – New Yorku, Milanu in Parizu.

Režiser Bogdanović, ki je trenutno eden najbolj iskanih režiserjev glasbenih spotov v regiji, je z Marijo sodeloval že kot direktor fotografije pri videospotu ‘Dance Like Nobody’s Watching’. Letos Bogdanović vihti režisersko taktirko, zaslužen pa je tudi za koncept videospota, v katerem je združil Marijina največja talenta: glasbo in modo.

V svoji novi skladbi ‘All The Girls‘ Marija sporoča vsem dekletom, naj bodo samozavestna in naj nikoli ne zavržejo svojih sanj. S svojim prvim singlom ‘Dance Like Nobody’s Watching’, ki danes beleži že 17 milijonov ogledov, nas je nadebudna mlada pevka, ki je zaslovela kot vlogerka in instagramerka, prepričala, naj plešemo, kot da nas nihče ne gleda, v drugem singlu, ‘Louder Than A Drum’, pa nam je razkrila svojo življenjsko zgodbo in pokazala, da lahko z zaupanjem v svoje sposobnosti in poslušanjem svojega srca uresničimo vse svoje cilje.

Tudi tokrat se je pod skladbo podpisal avstrijski producentski duet popmaché, zaslužen za oba Marijina predhodna singla. V prihodnjih tednih bo nova skladba dobila tudi vizualno podobo.

“Leto dni je preteklo od začetka moje glasbene kariere in izida prvega singla ‘Dance Like Nobody’s Watching’ – neverjetno, kako hitro mineva čas! Izjemno sem zadovoljna s sodelovanjem z ekipo Universal Music, uspehi, ki se kar vrstijo in vsemi novimi izkušnjami, ki mi jih je omogočila glasbena industrija. Zares uživam v vsakem trenutku ustvarjanja glasbe,” je ob izidu novega singla povedala 18-letna Marija.

Poleg milijonskih številk, s katerimi se ponašata videospota za singla ‘Dance Like Nobody’s Watching’ in ‘Louder Than A Drum’, ter izjemnih uspehov v radijskem etru v Srbiji in širši regiji, so Marijino delo prepoznali tudi v Avstriji, kjer so njen debitantski singel nominirali za skladbo leta na prestižni podelitvi nagrad Amadeus Austrian Music Awards. Marija je na podelitvi nagrad tudi nastopila pred nabito polno dvorano Wiener Volkstheater in navdušila avstrijsko občinstvo. Osvojila pa je tudi nagrado za najboljši R&B videospot in pesem leta na prvi podelitvi regionalnih nagrad MTS Vision.

„Novi singel govori o podpori vsem dekletom. Da morajo imeti samozavest, in da morajo pogumno verjeti, da lahko v življenju dosežejo vse, kar si želijo. To je ena od tem, o katerih že dlje časa govorim v javnosti, saj menim, da je pomembno govoriti o tem, in da moram biti vzor vsem deklicam in dekletom, ki spremljajo moje delo. Če bom uspela s svojim singlom motivirati vsaj eno dekle, bom zadovoljna,” pravi Marija.