Michael Kiwanuka & Tom Misch – Money

0
Vir: Universal Music Slovenia

Michael Kiwanuka in Tom Misch sta združila moči in predstavljata plod svojega sodelovanja – singel “Money”!

Money je nova pesem, ki prinaša izjemen vokal Michaela Kiwanuke ob spremljavi Mischeve kitare in disco beata. O pesmi je Michael Kiwanuka povedal: “Money je ob prvem poslušanju pesem, ki govori o denarju in o tem, da ga želimo in obožujemo. Denar želimo izkoristiti za spoznavanje novih ljudi, ki imajo prav tako veliko denarja. Če pa pesem poslušaš bolj pozorno, ugotoviš, da je ljubezen do denarja lahko zelo nevarna.”

Tom Misch dodaja: “Že leta sem velik oboževalec Michaela Kiwanuke, zato sem bil res navdušen, da sem dobil priložnost delati z njim. Ugotovila sva, da si deliva ljubezen do disco glasbe iz 80ih, zato sva želela ustvariti nekaj s podobnim vzdušjem. Pesem je nastala zelo hitro, užival sem v njeni produkciji, Michaelov vokal pa je naravnost izvrsten.”

Kiwanuka se je v zadnjih mesecih vrnil v studio in ustvarjal novo glasbo. Njegov predhodni album “Love & Hate” iz leta 2016 je bil izvrstno sprejet in je Michaelu priboril tudi nominacijo za nagrado BRIT.

Tom Misch je lani izdal svoj debitantski ‘Geography’. V Veliki Britaniji se je na lestvicah povzpel do 8. mesta, na albumu pa je sodeloval z izvajalci, kot so Loyle Carner, De La Soul in Goldlink.

Oba glasbenika se poleti odpravljata na turnejo, datume pa si lahko ogledate na njunih uradnih spletnih straneh.

Novi singel je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/MKiwanukaMoney